به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر عدالت جو صبح شنبه در حاشیه آغاز مسابقات فوتسال کارکنان بهزیستی خراسان رضوی به خبرنگاران عنوان کرد: بهزیستی خراسان رضوی مصمم است که برنامه های فرهنگی، ورزشی و تفریحی مددجویان را با هدف افزایش روحیه نشاط و انگیزه زندگی آنان توسعه دهد.
آغاز مسابقات فوتسال کارکنان بهزیستی خراسان رضوی
عدالت جو افزود: مسابقات فوتسال که صبح امروز با شرکت 200 نفر از کارکنان بهزیستی شهرستان های استان آغاز شد یکی از ده ها برنامه توانمندسازی روانی و فرهنگی بهزیستی استان است.
عدالت جو ادامه داد: این مسابقات با حضور 19 تیم که 16 تیم از شهرستان ها و 3 تیم از ستاد بهزیتسی را شامل می شود برگزار می گردد.
معاون پشتیبانی بهزیستی خراسان رضوی اظهار کرد: این بازی ها در چهار مرحله مقدماتی، حذفی، نیمه نهایی و فینال برگزار می شود و در مجموع 44 بازی در این رقابتها رقم خواهد خورد و به تیم های برگزیده، جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
عدالتجو ادامه داد: بهزیستی استان در سال جاری مسابقات والیبال نشسته و فوتبال 7 نفره معلولین را به میزبانی مشهد برگزار کرد که در این بخش توانستیم مقام چهارم کشور را کسب کنیم.
وی افزود: همچنین در جشنواره سراسری فرهنگی ورزشی فرزندان بهزیستی که دو ماه قبل در بابلسر برگزار شد فرزندان بهزیستی خراسان رضوی زیر 14 سال و بالای آن در رشته های دو میدانی، فوتسال، فوتبال و شنا مدال های طلا، نقره و رتبه برتر را کسب کردند.
برنامه های ورزشی ویژه مددجویان
معاون پشتیبانی بهزیستی خراسان رضوی تصریح کرد: یک دوره مسابقات جامع ورزشی برای مددجویان شهرستان ها در دستور کار بهزیستی استان قرار گرفته که در سال آینده در رشته های فوتبال، فوتسال، گلبال، والیبال نشسته، شطرنج، دو میدانی و سایر رشته هایی که معلولان و دیگر مددجویان می توانند در آنها نقش آفرینی داشته باشند برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: خیرین که در همه زمینه ها به مددجویان بهزیستی کمک می کنند قطعا ما را در این زمینه نیز یاری خواهند کرد زیرا نشاط و بالا بودن سطح بهداشت و آرامش روانی، یکی از ملاک های مهم توانمند سازی روانی و فرهنگی است که زمینه استقلال و زندگی بالنده معلولان و دیگر مددجویان را فراهم می کند.
اهمیت توانمندی فرهنگی و روانی در مددجویان
عدالت جو در همین زمینه به برنامه زیارت حضرت رضا(ع) برای 10 هزار مددجوی بهزیستی از سراسر کشور اشاره کرد و گفت: این برنامه که در سال گذشته با هزینه ای معادل 30 میلیارد ریال به اجرا درآمد در تاریخ بهزیستی بی سابقه بود و ارزیابی های انجام شده، نشان داد که تأثیر بسیار مثبتی در بالا بردن سطح آرامش روانی و عزت نفس مددجویان داشته و بر نشاط اجتماعی و انگیزه زندگی آنان افزوده است.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسان رضوی گفت: توانمندی فرهنگی و روانی، بیش از سایر جنبه های توانمندسازی اهمیت دارد زیرا اگر مددجویان از نظر روحی و فکری، تقویت شوند و امید و نشاط در آنها افزایش یابد تلاش بیشتری برای بهبود زندگی خود انجام می دهند.
نظر شما